De zon is gaan schijnen en de vakanties naderen. Oftewel, tijd voor een VCA zomerborrel! Op maandag 27 juni vond deze borrel plaats bij de nieuwe studio’s van Redline, Boon & Booy en Taco Drijfhout in Amsterdam Noord. Onder het genot van koud bier, sapjes en meer dan voldoende hapjes kon iedereen de studio’s bekijken en bijkletsen over serieuze en minder serieuze (geluids)zaken.

We namen afscheid van Victor Horstink, onze voormalige voorzitter, die zich volledig op het camera vak gaat richten. Verder was ook oud-bestuurslid Lennart Kleinen aanwezig, die ook van harte bedankt werd voor zijn inzet en bijdrage aan de VCA. Helaas konden Jan Schermer, Dennis Kersten, Jos ten Klooster niet aanwezig zijn, maar ook zij worden bedankt voor hun bijdragen de afgelopen jaren.

Verder presenteerde Jaim Sahuleka, de nieuwe voorzitter, zijn visie en ideeën voor de VCA. De komende tijd wil hij zich samen met Alan van Ramshorst, Ben Zijlstra en nieuw bestuurslid Marcel Huibers gaan richten op het verder structureren van de VCA.

We willen als geluidsmensenvereniging niet alleen voor onszelf maar ook voor de hele sector zichtbaar zijn en als aanspreekpunt dienen voor het Nederlandse geluid.

Daarvoor moeten we meer communiceren via nieuwsbrieven en met grotere regelmaat evenementen organiseren. Er wordt een jaarplanning gemaakt voor de komende events en borrels.

Er wordt een event georganiseerdtijdens het professionals programma op het Nederlands Film Festival. Het onderwerp is Immersive sound en wat dit voor de Nederlandse film te bieden heeft. Hiervoor zijn twee re-recording mixers uit Engeland uitgenodigd die de Nederlandse film 'Holland, Natuur in de Delta' in Dolby Atmos hebben gemixt. Hou voor meer informatie onze site en mailingen in de gaten!

Het nieuwe bestuur staat ook open voor ideeën voor informatieve thema- of filmavonden en voor bijdrages aan nieuwsbrieven. Heb je een goed idee? Neem dan contact met ons op via info@geluidsmensen.nl

We kijken terug op een gezellige borrel met veel goede gesprekken. We zien jullie graag allemaal weer bij ons volgende event. Tot dan!

IMG 7516

IMG 7512

IMG 7514

IMG 7515

IMG 7517

IMG 7518

IMG 7513